Powered by Smartsupp

CasusGrill – jednorázový gril na dovolenou

Sezóna je v plném proudu, dovolená střídá dovolenou a jak to udělat, abyste nevyšli ze cviku a mohli si připravit výbornou večeři třeba i u moře nebo vysoko v horách? Máme pro vás novinku v podobě jednorázového, přenosného a ekologického grilu, který je držitelem mezinárodního patentu grilovací technologie.

CasusGrill je skvělý pomocník pro grilování na cestách. Tento praktický a bezpečný gril najde využití při jakékoli příležitosti, na kterou si vzpomenete, ať už je to kempování, pobyt u moře, rybaření, horská túra, piknik v přírodě či jako originální dárek.

Ekologické grilování na cestách

Pokud se vám v hlavě u slova „jednorázový“ rozsvítila červená kontrolka a vybavil se vám jednorázový gril z hliníku, nezoufejte protože CasusGrill je jeho ekologičtější a k přírodě šetrnější alternativou. Gril je vyroben pouze z ekologických materiálů, které sestávají z lávového kamene jako tepelné izolace pro udržení vysoké a konstantní teploty, briket z dřevěného uhlí, bambusové grilovací mřížky a tenké lepenky.

Všechny jeho materiály s výjimkou lávových kamenů se rozloží působením mikroorganismů, proto po sobě nezanechává prakticky žádný odpad, a použitím dřevěného uhlí zároveň redukuje emise CO2.

Sympatické jsou i jeho rozměry (24 x 32 x 5 cm) a nízká váha (1,1 kg).

Sestavení a zapálení cestovního grilu

CasusGrill snadno a rychle sestavíte v 5 následujících krocích:

  1. Ze čtyř kartonových pásků sestavíte základnu.
  2. Odklopíte čtyři lepenkové držáky, umístěné po stranách krabice.
  3. Krabici položíte na základnu tak, aby se držáky zasunuly do základny.
  4. Zapálíte brikety v každém ze čtyř rohů a během 5 minut by měly brikety zbělat.
  5. Na krabici nasadíte grilovací mřížku, upevníte ji do držáků a můžete grilovat.

Tento praktický gril je tedy připraven ke grilování do 5 minut a grilovat na něm lze až 60 minut, přičemž pohostíte 4-6 osob. To vše při vysoké, rovnoměrně rozložené teplotě, která zajistí, že bude pokrm správně propečený a chutný. Vysoká teplota se díky tepelné izolaci z lávového kamene neprojeví zevně grilu a lze ho dokonce držet rukama na bocích, aniž byste se popálili.

Likvidace grilu bez zbytečného odpadu

Poté, co jste s grilováním hotovi, polijte uhlíky trochou vody a zcela vychladlý gril můžete jednoduše umístit na táborové ohniště nebo do popelnice či zakopat do země. Měli byste se vyhnout grilování za silného větru, gril nepřetěžovat a nepoužívat ho vícekrát.

Ještě jedno malé upozornění, než vyrazíte na dovolenou. V žádném případě nepoužívejte při grilování na CasusGrillu žádné hliníkové tácky, alobal a jiné. Gril na to není určený. Jedná se o ekologický gril a griluje se přímo na bambusových mřížkách.

Přejeme vám šťastnou cestu a krásnou dovolenou!