Grily Broil King přináší konec nepohodlí a kompromisům
Naložené maso, dobré pití, vůně pečené zeleniny a vlahý letní večer ve společnosti přátel anebo rodiny – dokážete si představit lépe využitý volný čas? Aby byl požitek opravdu maximální, je potřeba se na grilování náležitě připravit. Asi nikdo ze zúčastněných totiž nechce skončit s bolestmi břicha, zažívacími obtížemi, načichnutím oblečením od přepáleného tuku a tváří umouněnou od popela. Abyste se výše zmíněnému vyhnuli, poohlédněte se po speciálních plynových grilech Made In America, které jsou ve světě známé pod značkou Broil King.
Maximální pohodlí a bezpečnost
Už žádné těžké pytle s dřevěným uhlím a ruce umazané od černého popela. Pokud se chystáte grilovat, určitě nechcete ztrácet čas zdlouhavou přípravou uhlíků, které je v ideálním případě potřeba dostatečně „vypálit“ a až poté na nich grilovat. Grily Broil King jsou plynové, proto šetří čas s přípravou i samotným grilováním. Připravené jsou prakticky ihned poté, co otočíte knoflíkem a stisknete zapalovač. Grilovat tak můžete i za nepříznivého počasí anebo v místech, kde je kouř a zápach spálených uhlíků jednoduše nežádoucí.
Naprostá kontrola nad grilem
Teplota je pro výslednou chuť a vůni grilovaného pokrmu naprosto zásadní. Proto je potřeba ji během grilování regulovat. Co si budeme povídat – u klasických dřevěných uhlíků je regulace teploty poněkud složitější a ne vždy úplně spolehlivá. Díky plynovým grilům Broil King ale odpadají starosti s příliš vypečeným anebo naopak nedopečeným masem. Teplotu grilu lze totiž jednoduše regulovat nezávisle řízenými hořáky a uzavíratelným krytem. Teplotu uvnitř grilu navíc můžete kontrolovat jednoduše skrze odolný vestavěný teploměr. Některé modely grilů jsou navíc vybaveny dvěma samostatnými komorami, kde je možno připravovat dva různé pokrmy nebo chody nezávisle na sobě.