Grilovací koření - TRAEGER
Kořenící a marinovací směsi neodmyslitelně patří ke grilování a přípravě masa obecně. Kdo jednou vyzkouší například marinované kuřecí zcela, jistě změní svůj negativní názor na tento druh masa. Myslete ale na to, že je třeba tekutou marinádu do kuřete injektovat pomocí marinovací injekce a bez ní se tedy neobejdete. Vybrat si můžete také ze sypkých kořenících směsí s nízkým obsahem soli nebo dokonce úplně bez přídavku soli. Doporučujeme nekořenit maso příliš brzo, aby se koření v grilu nespálilo. Vždy ale také záleží na konkrétním receptu.
Nejprodávanější
Traeger - Pork and Poultry RUB (vepřové/drůbež)
Na dotaz
390 Kč
Skvělé pro přípravu vepřového masa a drůbeže.
Traeger - Beef RUB (hovězí)
Na dotaz
390 Kč
Traeger - Chicken RUB (kuřecí)
Na dotaz
390 Kč
Traeger - Treager RUB
Na dotaz
390 Kč