Powered by Smartsupp

Nová generace teploměru Meater v podobě Meater 2 Plus právě v prodeji

Dlouho očekávaná novinka v podobě druhé generace nejprodávanějšího bezdrátového teploměru z naší nabídky je zde.

Jaké inovace přináší nový Meater 2 plus?

Skvělou novinkou je možnost měření teploty až 500°C. Pozor však na odolnost teplotního čidla, které odolává poškození pouze do 105°C. Jak tomu máme rozumět,  je tedy sonda odolná do 500 stupňů nebo jen do 105°C? Je to jednoduché, čidlo dokáže identifikovat teplotu až 500 stupňů, ale bez toho že by samotná sonda byla  zahřátá  na tak vysokou teplotu.  Meater 2 Plus proto musí být vždy zapíchnut do pokrmu dle návodu k obsluze, aby bylo čidlo chráněno před přímým žárem. Nicméně Meater 2 plus vás sám upozorní, když se budete přibližovat k hraniční teplotě použitelnosti a můžete tak předejít jeho poškození.

Vylepšené je také nabíjení. postačí pouhých 15 minut k dosažení 50% kapacity baterie, respektive k tomu aby váš  Meater 2 plus byl připraven na cca 12 h nepřetržitého měření. 

Získejte dárek k vašemu teploměru Meater 2 plus v hodnotě 100 Kč!

Jestli uvažujete zakoupení Meater 2 plus v našem obchodě, máme pro vás jako čtenáře tohoto článku navíc ještě bonus a to DÁREK v podobě sady  nejkvalitnějších AAA lithiových baterií, které jsou skvělým zdrojem energie pro dobíjení vašeho teploměru za každých podmínek. Lithiové baterie mají velmi široký rozsah teplot při kterých jsou schopny dodávat energii a tak vás nezaskočí ani mrazivé teploty. 

Dárek obdržíte výhradně při zadání kódu "VARTA+" do poznámky k objednávce. Upozorňujeme, že dárek nelze získat zpětně a k objednávkám u kterých není uveden kód VARTA+ nebude dárek expedován.  

Nový Meater 2 plus je navíc vybaven 5 senzory teploty pokrmu a díky tomu nabízí přesnější měření než starší model. 
Díky tenčí sondě se teploměr snadněji zapichuje do pokrmu a je použitelná i pro slabší kousky masa nebo jiných potravim.

Tak na co ještě čekáte objednejte si Meater 2 plus ještě dnes! Nezapomeňte na váš dárek a vyplňte jeho kód do poznámky v třetím kroku objednávky jak je zobrazeno na obrázku níže.