Powered by Smartsupp

Plynové grily Broil King Crown 310 a 410

V roce 2022 přišla značka Broil King s řadou vylepšení pro svou modelovou řadu grilů Crown. Jednalo se především o inovaci grilovací vany, která je nyní ze slitiny hliníku. Dále byl změněn design podvozku grilu, nové sklopné stolky a ovládací knoflíky na předním panelu. Co však zůstalo stejné a uživatelsky velice příjemné je možnost umístit do podvozku grilu klasickou 10 kg plynovou lahev, dvojité víko grilu a výkonné hořáky. Navíc v modelové řadě Crown si můžete vybrat gril se třemi (Crown 310) či čtyřmi hořáky (Crown 410), přičemž čtyhořákové grily se prodávají také ve verzích s bočním vařičem (Crown 440) či bočním vařičem, zadním hořákem pro rožnění a rožněm s elektrickým motorem (Crown 490).

Předností modelové řady Crown je úžasná efektivita grilování, která je způsobena uzavřenou konstrukcí grilovacího boxu a dvouplášťovým víkem grilu. Dosáhnete tak vysokých teplot s nižší spotřebou plynu. Není tak nutné tolik kW výkonu jako tomu bývá u grilů s jednoduchou konstrukcí.

Pokud Vás přednosti grilů Crown zaujaly, jistě Vás potěší i akční nabídka grilů Broil King Crown 310 a Crown 410, kdy k zakoupeným grilům dostanete i praktický dárek. Akce platí do 30. června 2023 nebo do vyprodání zásob.

Ke tříhořákovému grilu Broil King Crown 310 nyní dostanete vpichovací teploměr Broil King v hodnotě 699,- Kč, který Vám po zapíchnutí hrotu sondy do připravovaných specialit prozradí na osvětleném displeji teplotu uvnitř grilovaného pokrmu.  Teploměr ocení především ti z Vás, kteří s grilováním teprve začínají či připravují např. kuře, u nějž je vždy problematické odhadnout, zda je již uvnitř tzv. „hotové“.

Pokud se Vaším favoritem stal čtyřhořákový gril Broil King Crown 410 až do konce června 2023 od nás jako dárek obdržíte oboustranný litinový tál Broil King v hodnotě 2099,- Kč. Díky desce z kvalitní litiny rozšíříte možnosti svého grilování. Z jedné strany je povrch zcela hladký – vhodný pro přípravu slaniny, zeleniny a vajíček, druhá vroubkovaná strana je určena pro přípravu burgerů, ryb a dalších druhů mas.

S Broil King Crown prostě neuděláte chybu!