Stojánky na maso - Napoleon
Nejlepším řešením pro přípravu většiny větších kusů mas je gril vybavený rožněm a zadním hořákem pro rožnění, protože jen při této přípravě se v mase díky stálému otáčení udrží maximum šťáv a výsledek je pak skvělý. Pokud tuto možnost nemáte, nabízí se možnost grilovat maso ve speciálním stojánku. Široký sortiment stojánků na maso vám usnadní přípravu větších kusů masa nebo více kusů masa tak, aby se vám vše pohodlně vešlo na grilovací plochu. Vynikající jsou také stojánky na kuře, které patří k nejoblíbenějším a do stojánku můžete přidat třeba i tekuté grilovací koření, džus nebo víno a vytvořit tak originální chuťové variace.
Nejprodávanější
Napoleon - Keramická pánev se stojanem na kuře
Skladem
2 290 Kč
Lze použít jako stojan na kuře či jako samostatnou pánev.
Napoleon - Mřížka grilovací rozšiřitelná nerez
Na dotaz
999 Kč
Skvěle se hodí pro přípravu ryb, toustů či zeleniny.
Napoleon - Stojan nerez PRO na žebírka
Na dotaz
2 190 Kč
Žebírka se díky stojánku krásně a rychle propečou!