Teploměry na maso
Grilujete často a rádi a chcete si být jisti dokonalým výsledkem svého snažení? Pak je tu pro vás naše nabídka vpichovacích grilovacích teploměrů na maso. Grilovacích teploměrů nabízíme celou řadu a to od těch levnějších až po ty pro nejnáročnější zákazníky. Co se konstrukce týká, můžete setkat s teploměrem více méně kapesním, který má sondu i zobrazovací část vyrobenou v jednom kompaktním celku nebo s teploměrem se sondou na "kabelu". Verze s "kabelem" je vhodnější pro sledování teploty u větších kusů masa a kapesní modely využijete především na steaky a další pokrmy s krátkou dobou přípravy.
Nejprodávanější

Teploměr do trouby nebo udírny s 55 mm ciferníkem

Meater PRO - Bezdrátový teploměr

Meater - Bezdrátová sada teploměrů Pro Duo

Eti - Ochranné pouzdroThermapen s poutkem na opasek

Eti - Klip na rošt 3,5 mm

Napoleon - Teploměr Accu-Probe Bluetooth

Meater BLOCK - Bezdrátový teploměr

Meater PLUS - Bezdrátový teploměr

Broil King - Teploměr se stojánkem

Broil King - Teploměr na maso

Broil King - Mini teploměry

Rösle - Barbecue teploměr

Napoleon - Kompaktní digitální teploměr

Outdoorchef - Gourmet Check pro (Bluetooth)

Eti - Thermapen ONE červený

Eti - Thermapen ONE černý

Eti - DOT digitální termosonda

Big Green Egg - Bluetooth teploměr do víka

Big Green Egg - Digitální teploměr s otvírákem na lahve

Outdoorchef - Grilovací teploměr Gourmet Check Black

Outdoorchef - Vpichovací teploměr Gourmet Check BT

Monolith - Teploměr Thermolith

Big Green Egg - Profesionální infračervený teploměr

Big Green Egg - Dálkový teploměr s dvojitou sondou
Možná se vám zdá, že mezi teploměry není žádný rozdíl a není tak důvod připlácet za dražší model. První dojem jak už to tak bývá není ten správný. Mezi teploměry jsou značné rozdíly a to především v přesnosti měření a také v rychlosti jakou je teploměr schopen reagovat. U levnějších vícesondových teploměrů je také často problém s dostupností náhradních sond, které se mohou poškodit vysokou teplotou.
Dalších rozdílů si můžete všimnout v maximální a minimální možné měřené hodnotě, akustické signalizaci dosažené teploty, čitelnosti displeje atp.
Abychom vám výběr usnadnili máme to pro Vás několik typů na vhodný model podle toho jaký teploměr hledáte.
Nejsem žádný specialista a hledám teploměr pro občasné využití při grilování nebo vaření
V takovém případě bychom doporučili základní model od značky Broil King. Jde v této cenové kategorii o dobře fungující model s podsvíceným displejem a slušnou přesností. Možná máte teploměr k vaší elektrické troubě a v takovém případě je ideální model s magnetickým uchycením.
Věnuji se grilování častěji a potřebuji teploměr pro větší kusy masa, low and slow grilování.
I zde bychom doporučili produkt značky Broil King. Jde o teploměr vybavený 2 sondami a řadou dalších funkcí (alarm, podsvícení ...). Alternativou k tomuto produktu může být model od Napoleonu, který má navíc bezdrátovou přenosnou jednotku, ale je pouze jednosondový.
Moc nehledím na cenu, ale chci co nejkvalitnější teploměr, který bude ve všech parametrech to nejlepší.
I pro vás máme přesně to co si představujete a to jak ve variantě kapesní, tak ve verzi pro dlouhodobé sledování teploty masa. Špičkou v tomto oboru jsou teploměry výrobce z Velké Británie ETi. Kapesní verze najdete pod názvem Thermapen. Verzi s přenosnou jednotkou a 2 sondami najdete pak pod názvem Smoke 2.