Udící prkénka - Big Green Egg
Technika grilování na prkénku je jednoduchou metodou jak vylepšit chuť a vůni grilovaného pokrmu. Prkénko se před použitím namočí minimálně na 30 minut do vody a zatíží tak, aby se dokonale nasáklo vodou. Po vyjmutí z vodní lázně se lehce osuší a následně na prkénko umístíme vhodné maso a prkénko i s masem umístíme na grilovací plochu. Při grilování pak prkénko většinou lehce doutná a dává grilovanému masu nezaměnitelnou vůni a chuť.
Grilovací prkénko je opakovaně použitelné a bude vám tak dělat radost opravdu dlouhou dobu. Na prkénku jsou skvělé především ryby, třeba takový losos je opravdu vynikající volbou pro tuto techniku grilování.
Nejprodávanější
![Big Green Egg - Dřevěná grilovací prkénka Cedr 2 ks](https://grilguru.s30.cdn-upgates.com/_cache/e/c/ecc30a0db41333693e78523ac0940417-bge-planks.jpg)
Big Green Egg - Dřevěná grilovací prkénka Cedr 2 ks
Skladem
454 Kč
Grilujte a uďte zároveň!
![Big Green Egg - Dřevěná grilovací prkénka Olše 2 ks](https://grilguru.s30.cdn-upgates.com/_cache/e/c/ecc30a0db41333693e78523ac0940417-bge-planks.jpg)
Big Green Egg - Dřevěná grilovací prkénka Olše 2 ks
Skladem
454 Kč
Mokrá prkénka s potravinou se umísťují přímo na rošt grilu.