Udící prkénka - Broil King
Technika grilování na prkénku je jednoduchou metodou jak vylepšit chuť a vůni grilovaného pokrmu. Prkénko se před použitím namočí minimálně na 30 minut do vody a zatíží tak, aby se dokonale nasáklo vodou. Po vyjmutí z vodní lázně se lehce osuší a následně na prkénko umístíme vhodné maso a prkénko i s masem umístíme na grilovací plochu. Při grilování pak prkénko většinou lehce doutná a dává grilovanému masu nezaměnitelnou vůni a chuť.
Grilovací prkénko je opakovaně použitelné a bude vám tak dělat radost opravdu dlouhou dobu. Na prkénku jsou skvělé především ryby, třeba takový losos je opravdu vynikající volbou pro tuto techniku grilování.
Nejprodávanější
Steven Raichlen - Cedrová prkénka 29 x 14 cm
Skladem
349 Kč
Výborný pomocník pro douzování v grilu.
Broil King - Grilovací prkénko cedr 19x38 cm (2 ks)
Skladem
379 Kč
Losos získá jedinečnou chuť!
Broil King - Grilovací prkénko javor 19x38 cm (2 ks)
Na dotaz
399 Kč
Dodejte pokrmům skvělou uzenou chuť!