Udírny Borniak - Broil King
Nechutnají vám uzené klobásky, sýry a uzeniny zakoupené v obchodě? Stojíte si za opravdovou kvalitou a chcete minimalizovat příjem často konzultovaných „éček“ a konzervantů? Zkuste to letos jinak s domácí udírnou značky Borniak. Udírny Borniak vynikají svým skvělým poměrem kvalita vs. cena a také originálním vzhledem. Jejich tělo a plášť je povětšinou tvořeno nerezem, takže zahradní udírna Borniak vydrží také používání v náročnějších prostorech bez toho, aby to ukrojilo něco z její kvality nebo životnosti. S domácími udírnami Borniak, spolu s kvalitním příslušenstvím k udírnám, během několika hodin připravíte dokonalé ryby, sýry, ale i klobásky nebo jiné uzeniny.
Nejprodávanější
![Broil King - Vertical Charcoal Smoker](https://grilguru.s30.cdn-upgates.com/_cache/6/1/61f35ed3225bfbc9ed6f132aefc8d210-vertical-charcoal-smoker-broil-king.jpg)
Broil King - Vertical Charcoal Smoker
![Broil King - Vertical Gas Smoker](https://grilguru.s30.cdn-upgates.com/_cache/9/c/9c86018bac0cdf4c1f1ac82d7a2fefae-vertical-gas-smoker-800x800.jpg)
Broil King - Vertical Gas Smoker
Hlavní rozdíl mezi digitální a analogovou verzí udírny je v kvalitě udržování nastavené teploty. Digitální verze je v tomto mnohem přesnější a udržuje teplotu ca +- 3 stupně a analogová verze kolísá klidně i +- 10 stupňů Celsia.