Powered by Smartsupp

Plynové grily Outdoorchef

Grilguru se vám snaží vždy přinášet to nejlepší co si můžete na trhu s grily vybrat a proto vám s potěšením oznamujeme, že naším testováním úspěšně prošel další výrobce grilů. Grily Outdoorchef tak nyní můžete zakoupit i v našem eshopu.

Plynové Grily Outdoorchef - grilování bez karcinogenů

Grily Outdoorchef jsou vybaveny patentovanou technologií FUNNEL, která dramaticky snižuje vznik zplodin z odkapávajícího tuku a troufáme si říci, že v tomto jsou grily Outdoorchef jedinečné a nemají na trhu konkurenci. V případě, že tedy chcete gril který bude minimalizovat dopady grilování na vaše zdraví, jste na správném místě. Nepodceňujte dopady konzumace přepálených tuků na vaše zdraví a především v případě, že grilujete častěji zvažte investici do grilu Outdoorchef.

Díky skvělé technologii značky Outdoorcheff můžete grilovat opravdu kvalitně. Gril je schopen vyvinout teplotu 300-350 °C. Při této teplotě by v konkurenčních grilech došlo poměrně rychle ke spálení grilovaného pokrmu. U grilů Outdoorcheff je tomu však technologií Funnel zabráněno a výsledkem grilování tak je výborné šťavnaté maso bez karcinogenů.

Na obrázku názorně vidíte jak je gril Outdoorchef konstruován. Díky otočné části trychtýře můžete grilovat přímou nebo nepřímou metodou grilování. Nepřímá metoda je vhodnější pro větší kusy masa nebo pokrmy, které vyžadují delší dobu úpravy. Horký vzduch proniká do grilovacího prostoru pouze po obvodu grilovací plochy a při přiklopení víka tak není třeba pokrm v průběhu grilování otáčet a bude "propečený" rovnoměrně ze všech stran.

Naprosto excelentní nepřímé grilování i pro přípravu pizzy, která je z grilu Outdoorcheff opravdu excelentní.

Grilovat můžete i přímou metodou a je to velmi snadné. Stačí když otočíte horní část trychtýře. Tím vytvoříte uprostřed grilu opravdu velký žár,  který je ideální pro přípravu steaků a podobných pokrmů, které vyžadují intenzivní "pražení". Nevýhodou může být snad jen to, že se musíte smířit s menší grilovací plochou při přímém grilování.

Díky velkému množství doplňků však grilování nemusí končit přípravou masa a grilované zaleniny. Na grilu Outdoorchef lze díky dalším doplňků připravit téměr jakýkoliv kulinářský prudukt. Vyzkoušeli jste už třeba palačinky na grilu nebo kuřecí nudličky? 

 Velice rádi vás také přivítáme na naší kamenné prodejně, kde si můžete celou řadu modelů grilů Outdooorchef osobně prohlédnout a poradit se s proškolenou obsluhou.